Tags

, , , , , ,

Morguefile

Morguefile

Asta cu „gen” e în urma testului de azi, din care a rezultat că am o minte de 16 ani (de unde și problemele specifice vârstei, like dacă mă pup cu X sau cu Y, când eu poate vreau să mă pup cu Z). Și e doar o paranteză.

Pentru că, gen, iar m-am apucat să mă uit cum ajunge lumea pe blogul meu. Și iar m-am distrat mai mult decât era cazul. Gen:

1. prea multe căutări cu „pentru restul există Mastercard”. Really? Mastercard-ul meu e gol pușcă.

2. prea multe căutări de tatuaje cu nuferi. Nu aici. Și nici pentru „ce înseamnă tatuajul cu trifoi cu 4 foi pentru iubire” nu am răspuns. The four-leaf clover is a symbol of luck.

3. căutări culte despre niște Bukowski, psihologie, versuri de-ale lui Swinburne, Ileana Vulpescu și „Arta conversației” și despre ce înseamnă „amor fati”. Păi „amor fati” înseamnă Nietzsche și să-ți iubești soarta, gen. „My formula for greatness in a human being is amor fati: that one wants nothing to be different, not forward, not backward, not in all eternity. Not merely bear what is necessary, still less conceal it—all idealism is mendacity in the face of what is necessary—but love it.”

4. prea multă lume vrea să afle de pe blogul meu dacă e bine să fie „mai lungă sau mai groasă”. People, contează ce știi să faci cu ea. Whatever „ea” means. 😀

5. „cum să trec de Tiamat”. Nu știu. Poți încerca ceva Anathema. Sau Opeth. Sau Amorphis.

6. „Nox Arcana sunt sataniști”. Sorry, dar sunt neoclassical/dark ambient. Unii ar zice goth. Despre „sataniști” (WTF?!) vorbim de la black metal încolo. Clue: căprițe eviscerate și fecioare (de data asta vii) răstignite pe scenă.

7. „de ce e bine să mănânci morcovi”. Din nou prea multe căutări. Am auzit că fac vederea moale și pufoasă? Or something?

8. „cum arată o inimă explodată”. Sper că era doar o curiozitate științifică. 🙂

9. „cum pot scrie o poveste pe o pagină goală”. Îți deschizi inima (neexplodată) și vezi ce iese. Ștergi și o iei de la capăt. Repeți de două ori. Clătești.

10. ”e ciudat cum din 2 miliarde de oameni e nevoie de o singură persoană să ne facă fericiți”. E ciudat că am trecut de 7 miliarde demult (ăsta a fost un oltenism*) și ce e și mai ciudat e că niciodată o persoană nu e suficientă, pentru că, na, nevoile sunt mai complexe.

11. „am probleme cu echilibrul mental”. Nu sunt competentă în acest domeniu. 🙂

12. „pierdută în Austen”. Băi, dacă ne referim la dear old Jane, și eu la fel. 🙂 Zilele astea votez cu Marianne Dashwood.

13. „cum am să fiu când o să fiu bătrână”. Habar n-am, dar eu am de gând să fiu cea mai cool babă, cu cel mai cool baba-mobil. Și cea mai cool proteză.

14. „de ce e sărutu’ sănătos”. Băăăi, nu e sănătos. Am citit eu în Cosmopolitan… Nu e sub nicio formă o modalitate de a descoperi dacă te potrivești cu cineva chiar mai mult decât e cazul. Nu e plăcut. Nu e nici măcar ceva igienic. Chiar nu are nimic romantic în el și dă dureri de cap. Ba uneori dă dependență. Deci, do not try this at home. Ever.

15. „mda cine te iubește te caută blog”. Thank you?! Dar nu le mai dați anonime, please. 😀 😀

Căutările despre porneturi și despre ce „efort” trebuie să depui ca să lași o fată gravidă (am auzit că e suficient să nu fii atent o dată) nu intră la categoria „menționabile”. 😛

* iar oltenismul este un răutăcism mai mare