Tags

,

Sursa: Morguefile

Sursa: Morguefile

… N-am băut decât 3 Cuba Libre… Deși la un moment dat cred că beam și din alt pahar, în care Cuba nu mai era atât de liberă, to be honest.

Asta e o introducere pentru a justifica the splitting headache care mă macină right about now (funk soul brother), după a doua cafea, mic dejun și un prea frumos și portocaliu Nurofen.

Daar, hurray, mahmureala nu mă împiedică să gândesc sau să mă deplasez, ceea ce consider că este o victorie mai mare decât primul om în spațiu.

Iar gândurile pe care le gândesc spun așa:

Orice femeie trebuie să aibă în viața ei o gașcă de gagici ca în Sex and the City, minus the whoring. 🙂 Or plus the whoring. Cu care să vorbească despre „bărbații care sunt toți la fel”, despre greșelile pe care le facem, despre relații și viitorul omenirii, cu care să bea prosecco după program și Tequila la 2 noaptea.

Orice femeie trebuie să aibă prietene cu care să vorbească despre psihologie, familii și emotional blackmail, peste niște cafea și chec. Sau ceai.

Orice femeie trebuie să aibă some gay friends, care să știe să asculte, să-i spună că e crazy, dar luminoasă la față și, azi în special, frumoasă. Care să-i ofere empatie și să nu judece, să îi vorbească despre vacanțe, papioane și șosete colorate.

Orice femeie trebuie să aibă niște prieteni bărbați. Care să o ajute cu mașina, să plătească pentru prânz în timp ce îi explică să își țină dracului portofelul în geantă, și să îi spună glume cretine la 12 noaptea.

Orice femeie trebuie să aibă un bărbat to ruffle her feathers, unul to ruffle her heart, unul cu care să flirteze inutil și, eventual, unul cu care să se certe. Și e important ca ei să nu fie unul și același, vorba bancului. 😀

Orice femeie trebuie să fie liberă să îi țină pe toți aproape, pentru a rămâne sănătoasă la mansardă. 🙂

Orice femeie sunt eu, „gen”…

Advertisements